Девет водещи брокери получиха застрахователни оскари от "Лев Инс“

22 Май 2015 г.,zastrahovatel.com

На елегантна церемония в сърцето на София „Лев Инс“ раздаде своите застрахователни оскари. Гостите бяха посрещнати в изисканата атмосфера на ресторант „Щастливеца“. С почетни плакети и чекове бяха наградени шест от водещите брокери у нас, а трима от най-бързо прогресиращите партньори на компанията получиха ултрамодерни лаптопи.

Отличието за „Най-добри резултати в продажбата на „Автокаско“ за 2014 г. отиде при „Дженерал брокерс“. Наградата за най-добри резултати по застраховка „Гражданска отговорност“ за 2014 г. грабна „Ес Ди Ай Груп“, а в категорията „Най-добри резултати по застраховка „Имущество-2014 г.“ плакетът отиде при „Ай Енд Джи Иншурънс брокер“. Освен почетните статуетки трите дружества получиха и чекове на стойност 10 000 лева.

За „Най-успешно популяризиране на нови продукти на „Лев Инс“ с плакет и 5 000 лева бе награден „Грийн брокеридж“. Чек на същата стойност получи и „Юнайтед брокер“, които бяха отличени в категорията „Балансиран портфейл в продажбите към „Лев Инс“. Плакет и чек на стойност 5 000 лева за „Комплексно предлагане на продуктите на всички дружества от групата на „Лев Инс“ отидоха при „Брокер Инс“. Плакети и ултра модерни лаптопи получиха „Амарант България“, „Адмирал Иншурънс“ и ЗБК „Орел“, които бяха отличени в категорията „За принос в популяризирането на продукти на „Лев Инс“.

По време на церемонията бяха представени новите лица на компанията. Това са- г-жа Марусия Иванова, която поема Софийски корпоративен център и г-н Благовест Панев, който ще отговаря за стратегическите продажби и обучения.

Пред брокерите бяха представени и новите продукти на „Лев Инс“, сред които уникалния за българския пазар - „Защита срещу наводнение и други природни бедствия“.

За доброто настроение на стотиците гости се погрижи струнно дуо - арфа и виолончело, което допринесе за цялостния изискан стил на празничната вечер.1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки