5.55% годишна лихва за кредит Автомобил от Алианц Банк България

06 Март 2014 г.,zastrahovatel.com

 

 

 

Нови, по-ниски лихвени условия по кредит Автомобил предложи Алианц Банк България. Само до 30 април 2014 г. лихвата по кредита за покупка на нов автомобил вече е 5,55% в лева и в евро. Максималният размер на кредита е 100 000 лева /50 000 евро. 

Промоционалната лихва по Кредит „Автомобил” на Алианц Банк България е за покупка на нов лек или лекотоварен автомобил. От него могат да се възползват фирми за нуждите на бизнеса си. Изискването за самоучастие е минимум 20% от стойността на автомобила. 

„Изключително предимство за клиентите е, че прехвърлянето на собствеността на автомобила върху купувача се извършва при покупката на автомобила, а не както е в общата практика - след погасяване на задължението към кредитора“ – коментира Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк България. В допълнение, с автомобилния кредит клиентът получава безплатна застраховка "Помощ при пътуване - Автоасистанс", както и преференциални условия по застраховка Автокаско, а с нея и повече сигурност на пътя. 

„Намалението на лихвите по този целеви кредит е продиктувано от желанието ни да подпомогнем нашите клиенти да закупят нови автомобили в тези трудни времена. Алианц Банк България се стреми да предлага иновативни решения за своите клиенти, като в същото време поощрява закупуването на нови автомобили и по този начин подпомага опазването на околната среда“ – допълни г-н Станимиров. Алианц Банк България е единствената банка у нас, която предлага специализиран кредит за покупка на автомобил.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки