Дженерали България с иновативни технологични разработки

31 Януари 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Дженерали България се стреми постоянно да подобрява не само застрахователните продукти, които предлага, но и достъпността и качеството на разнообразието от услуги, за повишаване на добавената стойност, която клиентите получават. 
В началото на годината Групата представя новите си технологични проекти, включващи ново мобилно приложение за смартфони и модул за онлайн плащания.

Дженерали стартира своето онлайн застраховане през 2011 година, като компанията вече предлага четири продукта през онлайн портала си за продажби. Застраховки „Помощ при пътуване, медицински разходи с асистънс”, Злополука и Домашно имущество са изцяло електронни продукти, без хартиен носител.

От 1ви февруари Дженерали България официално представя и нов модул за плащане, част от специалният клиентски портал на Групата. Всеки клиент с активна полица в дружествата на Дженерали може да направи лесно, сигурно и удобно своето плащане по някой от застрахователните договори – на разсрочки или еднократно. На клиентите е осигурена висока сигурност, благодарение на различните методи за защита на информацията.

Безспорен лидер в иновациите на Дженерали България е новото мобилно приложение за iPhone и Android™. Приложението е безплатно и дава бърза връзка с национален тел. 112 и 24-часовия асистанс център на Дженерали България. Чрез него могат да се регистрират щети по Каско и имущества. Клиентът може да следи развитието на регистрираната щета, както и при нужда да намери най-близкият офис на Дженерали или медицинско заведение. Апликацията разполага с интуитивен интерфейс, наподобяващ интернет браузър с приятен графичен дизайн, лесна и бърза персонализация и въвеждане на данни на конкретния потребител.
Мобилното приложение спестява време и усилия – клиентите разполагат с актуална справочна информация за техния застрахователен портфейл на български и английски език по всяко време и на всяко място.

„Ключовата дума тук е свобода. Ние даваме свобода в избора на нашите клиенти – от информацията, която ще получат за продукта, през онлайн покупката му, където и както те изберат за подходящо, до регистрирането на евентуалните щети, които може да настъпят, без нужда от посещение в наш офис”, коментира Ивайло Йосифов – Главен изпълнителен директор на Дженерали България. „Ние в Дженерали България отчитаме нарастващата роля на технологиите в света, в който живеем. Представените проекти са поредните щрихи в изграждането на скелета на една дигитална екосистема. Разбира се, това не е краят и ние ще продължаваме да работим в тази посока. Стремим се към подобряване и повишаване стандарта на живот на клиентите и цялата ни дейност e ориентирана към тази цел”, завършва Йосифов.   Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки