Застрахователен брокер „Карол Стандарт” с 43,73% ръст на премиите

05 Декември 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Застрахователният брокер „Карол Стандарт”, който е част от финансовата група „Карол”, отчете ръст от 43,73% на реализирания премиен приход за първото шестмесечие на 2013 г. спрямо същия период на 2012 г. Прeмийният приход на компанията за полугодието на 2013 г. е 7 607 033 лв., като за сравнение през същия период на 2012 г. този показател е бил 5 292 313 лв. Пазарният дял на дружеството е 2%, като е нараснал с 42% спрямо миналата година. Впечатляващият растеж, който „Карол Стандарт” отчита за първото полугодие на тази година, запазва позициите на дружеството като един от най-бързо развиващите се застрахователни брокери у нас.

„Искам да благодаря на всички наши клиенти за доверието, което ни гласуват вече над десет години, както и на големия екип на „Карол Стандарт” в цялата страна, без който настоящите резултати нямаше да са възможни. За нас устойчивият ръст на премийния ни приход е  изключително важен, защото показва, че посоката, която следваме, е правилна. Затова е радващо, че усилията, които сме вложили в създаване на дългосрочни и  прозрачни взаимоотношения с клиентите, както и  да предлагаме най-добрите решения за техния бизнес, се изплащат. Това ни дава увереност, че можем да продължим с плановете си за разширяване и  прилагане на все по- новаторски решения в застрахователния брокераж“ - заяви Диляна Атанасова, управител на „Карол Стандарт”. „ЗП”Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,