До 45% отстъпка по имуществена застраховка от Алианц

25 Октомври 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Домът е една от най-големите инвестиции в нашия живот. Той винаги е бил свещен за българина, но много малко са тези, които са осигурили защита от непредвидени събития. Статистиката показва, че едва под 10% от имотите у нас са застраховани. Свидетели сме на щети от бедствия, които са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт и ново обзавеждане. Охранителните камери и алармените системи могат да предпазят жилището от грабеж, но срещу природни бедствия те са напълно безсилни. В такъв момент единствено застраховката дава възможност да възстановите своя дом. 

От началото на октомври Алианц България предлага до 45% отстъпка по застраховка ”Жилищни сгради и домашно имущество”. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество при пожар, включително последиците от гасенето му, природни бедствия, земетресение, тръбопроводна вода, късо съединение, токов удар и други. Клиентите могат да изберат различни варианти на покрития в зависимост от своите потребности и изисквания. Предимството й е, че се сключва бързо и удобно, без опис на движимото имущество, и без самоучастие за сключените по време на промоцията застраховки. В допълнение Алианц България предлага и 30% отстъпка по застраховка “Кражба чрез взлом”. 

„Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом на добра цена. През годините Алианц се е доказал като надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития”, коментира Милен Драгневски – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. Неговият съвет е да не се подценява сключването на застраховка на дома, тъй като тя е съществена част от управлението на собствените финанси. 

За максимално улеснение на клиентите, застрахователната премия може да се плати на вноски, в зависимост от размера й. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,