Алианц България с нови по-ниски цени по Гражданска отговорност

08 Октомври 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Нови, по-ниски цени по застраховка Гражданска отговорност предлага Алианц България от началото на октомври. Така за масовия клас автомобили 1500 -1600 куб.см., с регистрация в гр. София и възраст на водача между 26 и 70 години цената в Алианц е 161.98 лв. за България и 214 лв. с покритие за чужбина. Ако колата е с регистрация в по-малък град – например Плевен, Добрич, Ямбол при същите параметри цената на полицата е съответно 151.78 и 200.74 лева. Обявените от Алианц цени са крайни - с включени вноска за Гаранционния фонд и стикер. Всички, на които предстои сключване на нова или подновяване на полицата могат да проверят новите по-ниски цени на Алианц в електронния калкулатор наwww.allianz.bg. За улеснение на клиентите компанията предлага и разсрочено плащане на застраховката без оскъпяване. 

„Новите тарифи на Алианц България по Гражданска отговорност са отговор на стремежа ни да търсим и осигуряваме подходящи решения за своите клиенти. Затова ние предлагаме сигурност и качествено обслужване на добра цена” – коментира Калин Костов – прокурист на ЗАД Алианц България. 

Алианц България предлага атрактивни условия и отстъпки по други свои продукти, при сключена в компанията Гражданска отговорност на автомобилистите. Например 5% отстъпка по застраховка Каско и до 30% отстъпка от застраховка „Помощ при пътуване – Автоасистанс”. 

Застрахователите съветват в никакъв случай да не се пренебрегва сключването на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, тъй като при произшествие може да се окаже, че трябва да заплатите непосилна сума като обезщетение.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки