Каско” на ЗАД Армеец с отстъпка за Пловдивския панаир

30 Септември 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

От 30 септември до 5 октомври т.г. собствениците на нови автомобили могат да сключат застраховка „Каско” в ЗАД Армеец при преференциални условия. Промоционалното предложение е валидно по време на Автомобилен салон 2013, който се провежда традиционно в рамките на Международния есенен панаир в Пловдив.

Преференции се предлагат за всички видове МПС, закупени или със сключен договор за закупуване през този период. Промоцията важи и за новозакупени автомобили, предмет на лизингови договори.

ЗАД Армеец е едно от водещите в автомобилното застраховане, а застраховка „Каско на МПС” е сред най-предпочитаните и успешно наложили се продукти на пазара. Към 30.06.2013г. компанията заема първо място по този вид застраховане с премиен приход над 44,5 млн. лв. и пазарен дял от 21,8%.

Застраховка „Каско” може да бъде сключена при преференциални условия във всички офиси на компанията, както и чрез застрахователните посредници, които работят с Армеец.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки