Нова услуга към застраховка „ Имущество” от „Интерамерикан България”

16 Август 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

От август 2013 година „Интерамерикан България„ ЗЕАД предлага на своите клиенти ново допълнително условие „ДОВЕРЕН МАЙСТОР". Специалното условие се предоставя към застраховка „Пожар и допълнителни рискове" и продукта „Нашият дом" - Програма Г. Прилага се за имущества, чиято застрахователна сума е минимум 350 евро/кв.м.и са построени или основно ремонтирани през последните 20 години. Клиентите на дружеството могат да се възползват услугите от допълнително условие „ДОВЕРЕН МАЙСТОР" срещу допълнителна премия в размер на 0.02 % върху застрахователната сума за застрахованото имущество.

На първо време „ДОВЕРЕН МАЙСТОР" е достъпна в София-град и населените места от София-област. Предвижда се в най-скоро време териториалния обхват на услугата да се разширява и от нея да се възползват и клиенти на „Интерамерикан" и в други градове.

Чрез „ДОВЕРЕН МАЙСТОР" бескасово се възстановяват щети на недвижими имущества, без извършване на разходи от страна на застрахования и независимо от вида на застрахованото имущество - апартаменти, жилищни сгради, хотели, индустриални и търговски обекти, и т.н. Разходите за отстраняване на щетите се поемат от „Интерамерикан България„ ЗЕАД, без да се прилага овехтяване.

Партньор на „Интерамерикан България" по предоставянето на допълнително условие „ДОВЕРЕН МАЙСТОР" е „Хаусмайстер" - авторитетна компания с дългогодишен опит в областта на ремонтно - възстановителните дейности на щети, настъпили върху недвижими имущества и фасилити мениджмънт. От „Хаусмайстер" предоставят пълна гаранция върху ремонтно - възстановителните операции и вложените материали при възстановяване на всяка една щета. Повече за „Хаусмайстер" можете да намерите на www.hausmeister.bg.

Повече информация за „ДОВЕРЕН МАЙСТОР" можете да получите на безплатния телефон на „Интерамерикан България" 0800 14 900.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки