„Хит Каско” от „Бул Инс” с 35% допълнителен авансов бонус

03 Юли 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Застраховката „ХИТ-Каско” е доброволна автомобилна застраховка, покриваща пълна или частична загуба на МПС. Най-важното при нея е, че вие имате възможност да получите освен стандартните отстъпки и допълнителен бонус в размер до 35%.

С прилагането на авансовия бонус за липса на щети "БУЛ ИНС" дава възможност на своите клиенти от  да се възползват реално от допълнително намаление на дължимата премия за всяка сключена полица.

Дружеството и занапред ще продължи със своята политика за разширяване и подобряване качеството на продуктите си. Клиентите могат да очакват и още много положителни изненади, като възможността за комбиниране на големи отстъпки при нормални тарифни числа, комбиниране на различни рискове, компетентна навременна помощ при настъпило застрахователно събитие и още много безплатни опции при сключването на застрахователния договор.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки