Евроинс с горещи цени по имуществени застраховки

27 Май 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

Нови още по-добри условия по имуществени застраховки предлага „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД  на своите клиенти от 13 май 2013 г. Специалните промоционални  цени са с до 50 % отстъпка от действащите тарифи за сключване на полици по имуществени застраховки.

Горещата  промоция на „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да получат  гаранция за сигурността на своето имущество на достъпна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности.

Всеки клиент, сключил имуществена застраховка по време на периода на промоцията, получава талон за 10% отстъпка от цената на  услугите в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец - за двама, а всеки 100-тен клиент, заплатил застрахователната премия еднократно, получава  допълнителен  подарък.

Клиентите, сключили застраховки „Имущества на физически лица” и „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“  получават заедно към тях включен риск „Гражданска отговорност към трети лица” с лимит на отговорност 1 000 лв.

Клиентите, сключили застраховки „Екстра дом”, „Имущества на физически лица” и Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“  получават и допълнителен подарък за дома.

И не само това, през месец септември 2013 г. чрез томбола ще бъдат избрани и обявени номерата на полиците, които ще спечелят една от следните награди:

·          5 безплатни уикенда (една нощувка със закуска) в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец - за двама;

·        1 седмица с включени нощувки със закуски в х. Ела, к.к-с Боровец - за двама ;

·        екскурзия в чужбина-за двама.

Наградите от х. Ела, к.к-с Боровец могат да се ползват в периода от 15.09.2013 г. до 15.12.2013 г. при предварително направена резервация.

Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти. Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени във всеки от 97-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на „Застрахователно дружество ЕВРОИНС”. 

Промоцията важи за периода от 13 май до 31 август 2013г.
*Промоцията не важи за застраховки на имущество на физически лица срещу първи риск.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999