До 45% отстъпка по имуществена застраховка от Алианц

21 Май 2013 г.,zastrahovatel.com

 

ЗАД Алианц България предложи до 45% отстъпка по застраховка ”Жилищни сгради и домашно имущество”. Застраховката осигурява защита на движимото и недвижимо имущество при пожар, включително последиците от гасенето му, природни бедствия, земетресение, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар и други. Клиентите могат да изберат различни варианти на покрития и лимити на отговорност в зависимост от своите потребности и изисквания. Предимство на застраховката е, че се сключва бързо и удобно, без опис на движимото имущество. При сключените по време на кампанията застраховки не се прилага сачоучастие. 
В допълнение на промоцията Алианц България предлага и 30% отстъпка по застраховка “Кражба чрез взлом”. 
Застраховката на дома не е лукс, а напротив, на достъпна цена дава сигурност за дома и имуществото . В редица случаи тя може да се окаже решаваща, тъй като понякога щетите от природно бедствие са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт. Ето защо застраховката е най-сигурният начин за комплексна защита на дома. „Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом. Широкото покритие и ниските премийни ставки на застраховката са чудесна възможност за защита на имуществото от непредвидени събития. През годините Алианц се е доказал като надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития. Ние не можем да влияем на рискове като природни бедствия, но можем да защитим адекватно нашите клиенти. Така например след земетресението през 2012 г. в региона на Перник Алианц България в изключително кратък срок регистрира над 1 000 щети и изплати над 1,3 млн. лв. обезщетения, като в критичен момент доказа, че е сигурен партньор. За това свидетелстват и многобройните коментари на нашите доволни клиенти.”, споделя Милен Драгневски – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. 

За максимално улеснение на клиентите, в зависимост от размера на застраховката, премията може да се плати разсрочено. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват. Промоционалните условия по застраховката са валидни до 31 юли.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000