ЗАД “Виктория” връчи големите награди за цялостен принос в общото застраховане

25 Февруари 2013 г.,zastrahovatel.com

ЗАД “Виктория” връчи големите награди за цялостен принос в общото застраховане за 2012 г. на своите партньори застрахователни брокери

 

На тържествена гала вечер Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ” за първи път връчи с официална церемония Големите награди по “Програма за стимулиране на застрахователните брокери за 2012 година” за Цялостен принос в Общото застраховане. Събитието се състоя на 20 февруари 2013 година от 19:00 часа в зала София на Кемпински Хотел Зографски София и събра над 200 гости – застрахователни брокери, с които дружеството има подписани договори за партьорство.

От своето създаване през 2002 г., ЗАД “ВИКТОРИЯ” печели всекидневно стъпка по стъпка доверието на своите партньори и клиенти и днес, 10 години по-късно, компанията има истински партньори и приятели, благодарение на които с общи усилия постигнатият пазарен дял на Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ на застрахователния пазар в България нарежда компанията в ТОП 10 сред всички застрахователи в страната, най-бързо развиващата се застрахователна марка и сред най-големите застрахователи в Югоизточна Европа в престижната класация на “SeeNews Top 100”.

Подкрепата на застрахователните брокери е голяма чест за ЗАД “ВИКТОРИЯ”. Да печели своите партньори за приятели, да ги вдъхновява да мечтаят, да постигат мечтите си и да побеждават заедно със ЗАД “ВИКТОРИЯ” е мисията на дружеството. Със своите над 62 Главни агенции и офиси в страната и над 240 щатни служители компанията е “Приятелят до теб”, готов да откликне във всеки момент.

За разлика от други награди, номинациите за Големите награди се базират единствено на фактически постижения и принос в Общото застраховане на застрахователните брокери, базирани на ясни правила, съгласно групите и критериите в “Програма за стимулиране на застрахователните брокери – 2012 г.” на ЗАД “ВИКТОРИЯ”. 

Наградите бяха връчени лично на победителите от Изпълнителните директори на ЗАД “ВИКТОРИЯ” г-жа Жанета Джамбазка и г-н Данчо Данчев и браншовите директори на дружеството: г-жа Ани Атанасова, Директор дирекция “Финансови рискове и отговорности”, г-н Георги Иванов, Директор дирекция “Автомобилно застраховане”, г-жа Радостина Каракутева, Директор дирекция “Транспортно застраховане”, г-жа Ирина Пейчева, Директор дирекция “Злополука, заболяване, туристически застрахвоки и асистанс”, г-н Радослав Димитров, Директор дирекция “Имуществено и техническо застрахване и презастраховане, г-жа Аделина Спасова, Директор дирекция “Корпоративни клиенти”, г-н Юри Копач,Зам. Изпълнителен директор на ЗАД “ВИКТОРИЯ”.    1.

2.

3.

4.

5.

6.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,