Жена застрахова езика си за невероятна сума

26 Ноември 2012 г.,zastrahovatel.com

 

Дегустаторка на бебешка храна е решила да застрахова езика си за 1 млн. британски лири, предаде Orange news.

Бет Андерсън може да се похвали с нещо изключително необичайно. Нейните вкусови луковици са като на 10-месечно бебе. Това означава, че езикът на Бет е 10 пъти по-чувствителен от този на всеки обикновен човек.

Според БТА жената е предприела мерки, за да може да запази езика си. За целта Андерсън се храни като малко дете. Всъщност Бет има талант - тя разграничава и най-малката промяна във вкуса.

Благодарение на това може да определи кои рецепти биха допаднали на бебетата. Талантът на Бет ѝ е спечелил работа във фирма за бебешки храни.

Оказва се обаче, че този талант струва скъпо на Андерсън. Тя избягва кафето, чая и солта. Освен това не носи парфюм и всеки ден пие по два литра вода, за да може да почиства небцето си.

Според договора на Бет тя е длъжна да опитва 500 хапки бебешка храна годишно. Уменията ѝ са толкова ценени от работодателите ѝ, че те са решили да застраховат нейните вкусови луковици срещу евентуално увреждане.

Източник: Inews.bgИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки