Шеста книга на Алекси Тасев за застрахователното дело

01 Ноември 2012 г.,zastrahovatel.com

Шеста поредна книга на доц. д-р Алекси Тасев „Застраховането в България” е своеобразна история на този много важен дял от икономиката ни.

Новата книга съдържа 12 глави по важни дялове от историята на застраховането и по основни проблеми на този вид небанкова дейност. Тя завършва с илюстративни приложения и с библиография.

Книгата е безспорен принос в усилията на различни автори да сътворят една по-пълна, а някой ден да се появи и съвсем цялостна история на застраховането в България.

           

Алекси Тасев от дълги години е в застрахователния бизнес, бил е  председател на УС на ЗК „Лев инс” АД, а сега е член на УС на неотдавна учредената Българска асоциация  на застрахованите и осигурените. Освен това читателите от сферата на застраховането знаят, чели са и са ползвали предишните му пет книги: „Застрахователен бизнес” (2002 г.), „Общо застраховане - теми и коментари” (2003 г.),  ,Застраховане - теория и застрахователен пазар” (2006 г.), „Основи на застраховането” (2008 г.), „Застрахователният пазар” (2009 г.).

 

Ако искате да си закупите книгата - Алекси Тасев - тел. 0895 828 0031.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001