„Каско” с отстъпка от ЗАД„Армеец” за Автомобилен салон Пловдив

24 Септември 2012 г.,zastrahovatel.com

ЗАД „Армеец” предлага преференциални условия за сключване на застраховка „Каско” за нови автомобили по време на Автомобилен салон 2012, който се провежда от 24 до 29 септември т.г. в рамките на Международния панаир в Пловдив.

Промоционалното предложение важи за всички видове МПС, закупени или за които има сключен договор за закупуване през този период. Промоцията е валидна и за новозакупени автомобили, предмет на лизингови договори.

През последните години ЗАД „Армеец” се утвърди като една от водещите в автомобилното застраховане, а застраховка „Каско” на „Армеец” е сред най-предпочитаните и успешно наложили се продукти на пазара. Към 30.06.2012г. компанията заема първо място по този вид застраховане с премиен приход над 40,7 млн. лв. и пазарен дял от 19,55%.

Клиентите на „Армеец” могат да сключат застраховка „Каско” при преференциални условия във всички офиси на компанията, както и чрез застрахователните посредници.

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,