10-ият юбилеен семинар за ученици приключи успешно

17 Септември 2012 г.,zastrahovatel.com

 

На 13 септември 2012 г. завърши образователният семинар за учениците от професионалните гимназии по икономика в страната на тема „Небанков финансов сектор в България”. Официално бяха връчени удостоверения за завършено обучение от организаторите на събитието -  Комисия за финансов надзор и Фондация ”Атанас Буров”.  Десетото издание на  образователната програма събра 26 участника от различни икономически училища в страната, които бяха организирани от Министерство на образованието, младежта и науката. Учениците и придружаващите ги учители се запознаха с принципите и механизмите на капиталовия, застрахователния и осигурителния пазари, както и посетиха  „Карол АД”, „Еврохолд България”, "АЙ ЕН ДЖИ Пенсионно осигурително дружество".

Тазгодишното издание на форума се реализира и с активното участие на асоциациите от небанковата финансова сфера, сред които Българска асоциация на управляващите дружества (БАУД), Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО),  Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Асоциацията на застрахователните брокери (АЗБ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).1.

2.

3.

4.

5.

6.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003