Стоян Мавродиев откри международния научен форум по повод 10-годишнината от основаването на ВУЗФ

14 Май 2012 г.,zastrahovatel.com

На 10 май  се проведе международен научен форум, посветен на 10-годишнината от основаването на Висшето Училище по Застраховане и Финанси, на тема: „Глобални и регионални предизвикателства пред икономиката и финансовата система: имаме ли работещи решения?”. В официалното откриване на събитието взеха участие Председателят на КФН Стоян Мавродиев, Управителят на Българска народна банка Иван Искров, Председателят на Сметната палата проф.д-р Валери Димитров, Фернандо Монтес-Негрет, съветник в Международния валутен фонд, както и домакинът на събитието, ректорът на ВУЗФ, доц. д-р Григорий Вазов. 

Председателят на КФН отправи поздравление към организаторите на форума, по случай юбилея на университета : “За тези 10 години Вие доказахте, че настина може да давате знания, съизмерими с най-елитните учебни заведения, че може да се конкурирате с чуждестранните университети. Вашите възпитаници намират успешна професионална реализация на пазара на труда. Вие, като висше училище, показвате, че давате задълбочени познания по финанси и застраховане, може би това се дължи на факта, че повечето от вашите преподаватели са хора от бизнеса, хора - ръководители на финансови институции, които освен теорията много добре познават и практиката”. 

Снимките са от страницата на КФН1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,