До 45% отстъпка по застраховка „Жилищни сгради и домашно имущество” от Алианц България

03 Май 2012 г.,zastrahovatel.com

 

Застраховка „Жилищни сгради и домашно имущество” не е просто алтернатива за сигурна защита на нашия дом. Тя не може да предотврати непредвиденото и нежелано събитие - пожар, наводнение, земетресение, вандализъм и т.н. Понякога щетите са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт и ново обзавеждане. Алармените системи могат да предпазят жилището от грабеж, но срещу природното бедствие хората остават безсилни. Ето защо застраховката е най-сигурният начин за комплексна защита на дома. От началото на м. май ЗАД Алианц България обяви промоция по застраховка ”Жилищни сгради и домашно имущество”. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество от определен набор рискове, при настъпване на които могат да се претърпят материални щети. Предимство на застраховката е, че не се изисква опис на имуществото. 

Промоцията, валидна до 16.07.2012, включва до 45% отстъпка и осигурява защита срещу пожар, включително последиците от гасенето му, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателен апарат, природни бедствия, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар; разходи за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини, и хотелски разходи. В допълнение може да се договори покритие и за земетресение, злоумишлени действия на трети лица и други. 
В допълнение към промоцията по застраховка “Жилищни сгради и домашно имущество” клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка “Кражба чрез взлом”. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,