БУЛ ИНС с нов застрахователен продукт

26 Април 2012 г.,zastrahovatel.com
КОМБИНИРАНАТА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ПОЛИЦА „ ДОМАШНО ИМУЩЕСТВО ПРЕМИУМ” НА БУЛ ИНС - В ПОЛЗА НА ХОРАТА

 

Комбинирана полица „домашно имущество премиум“ от „Бул Инс” е  уникален продукт създаден  да покрие застрахователния интерес  при настъпване на застрахователно събитие на  жилище и на движимото  имущество. Уникалността му се състои в   комбинация от покрити рискове засягащи сградния фонд, мебелите и обзавеждането в жилището, електронната техника, както и всички възможни рискове довели до счупване на стъкла и витрини на  апартамента и сградата. Полицата е предназначена за физически лица притежаващи жилище и движимо имущество в него.

 

 

Застрахователно покритие:

 

 Застраховката предлага два вида покрития „класик“ и „елит“ това  предоставя избор на клиента да избере кое от двете покрития да избере и сключи полицата в зависимост от избора си, от една страна покритие „класик“  предлага застрахователна защита срещу основните рискове, които биха довели до нарушаване вида и целостта на жилището и движимото имущество в него. покритие „класик“ е предназначено за клиентите целящи заплащането на максимално ниска застрахователна премия срещу основни рискове, като годишната премия може да варира от 28 лв. до 63 лв. във зависимост от избрания лимит на отговорност за  жилището и движимото имущество в него.

 

Ако си изберете варианта на покритие - „Класик”, рисковете които се покриват от Бул инс са :

Ø     за сграда / жилище ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к инсталации и гражданска отговорност към трети лица.

Ø     за обзавеждане ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к )

Ø     за електронна техника ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к )

Ø     за счупени стъкла

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От друга страна „Бул Инс” ви предоставя и възможността да изберете застрахователното покритие – „Елит” при него са заложени,  както основните така и специални рискове, които биха довели до нарушаване вида и цялостта на жилището включително и на движимото имущество в него.

Покритието „Елит“ е предназначено за клиентите целящи да получат максимална застрахователна защита на  дома си и на движимото имущество в него  срещу застрахователна премия варираща от 119 лв. до 271 лв. 

 

Покрити рискове при  „Елит“ са :

Ø     за сграда / жилище ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к инсталации, вандализъм, удар от ппс, земетресение и гражданска отговорност към трети лица за вреди във връзка с покритите по полицата рискове с лимит до 2 000 лв. )

Ø     за обзавеждане ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к, вандализъм и земетресение )

Ø     за електронна техника ( пожар, природни бедствия, наводнения от в и к , кражба чрез взлом, кражба чрез техническо средство, вандализъм, земетресение, и късо съединение и токов удар)

Ø      за счупени стъкла

 

Дружеството покрива и изплаща щети с лимити на отговорност с покритията „Класик и Елит”:

 

 Сграда/ жилище с покритие „класик“ : 15 000 лв., 25 000 лв., 40 000 лв.;

 Мебели и обзавеждане с покритие „класик“ : 3000 лв., 5000 лв., 7000 лв.;

 Електронна техника с покритие „класик“: 1000 лв., 3000 лв., 5000 лв.;

 Счупени стъкла: 1000 лв., 2000 лв., 3000 лв..

 

Сграда / жилище с покритие „елит“ : 40 000 лв., 60 000 лв., 100 000 лв.

Мебели и обзавеждане с покритие „елит“: 5000 лв., 10 000 лв., 15 000 лв.

Електронна техника с покритие „елит“ : 2000 лв., 5000 лв. , 10 000 лв.

Счупени  стъкла: 3000 лв., 5000 лв., 10 000 лв.

 

 

предимства на продукта:

 

ЗД „Бул Инс” АД се стреми непрекъснато да подобрява своите продукти според нуждите на потребителите. Застраховката „ домашно имущество премиум” е продукт, много добре обмислен с широко покритие на рисковете. Предимствата се изразяват в съчетанието цена / качество, ясно упоменато застрахователно покритие изписано за да е запознат клиента във всеки един момент какви рискове са покрити по полицата, оптимизирани лимити на отговорност и тарифни ставки, липсата на самоучастие за рисковете по полицата. Безспорно предимство е покритието на риска кражба чрез взлом включително чрез използването на техническо средство съгласно чл.195, ал.1, т.3 и т.4 от нк . Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки