Пролетни цени за имуществени застраховки с до 50 % отстъпка от Евроинс

05 Април 2012 г.,zastrahovatel.com


Нови още по-добри условия по имуществени застраховки предлага „Застрахователно дружество Евроинс” АД  на своите клиенти от 1 април 2012 г. Специалните, промоционални  цени са с до 50 % отстъпка от действащите тарифи за сключване на полици по имуществени застраховки.


Пролетната  промоция на „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да получат  гаранция за сигурността на своето имущество на достъпна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности.

Всеки клиент, сключил имуществена застраховка през периода на промоцията, получава:     
    • Талон, който предоставя отстъпка в размер на 10% от цената на нощувките за двама души в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец. 
    •  Възможност да спечели един от 5те  безплатни уикенда (нощувка със закуска) за двама души  в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец. 

В края на месец юли 2012 г. чрез теглене на томбола ще бъдат избрани и обявени номерата на полиците, които печелят награда – безплатен уикенд. Всеки клиент спечелил уикенд, ще може да се възползва от наградата в периода от 01.08.2012 г. до 15.12.2012 г. 

Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество Евроинс” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти. Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени в някой от 97-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Застрахователно дружество ЕВРОИНС”. 

Промоцията важи за периода от 1 април  до 30 юни 2012г.
*Промоцията не се прилага за застраховки „Имущество на физически лица срещу първи риск”, „Имущество на физически лица на лимит” и „Дом, кола и здраве”.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999