Комфорт и сигурна защита за дома, офиса или търговския обект предлага ДЗИ в своите нови пакети по имуществено застраховане

03 Април 2012 г.,zastrahovatel.com

 

От 2 април ДЗИ стартира продажбата на „Комфорт” – нова имуществена застраховка в продуктовата гама на дружеството, която обединява най-разпространените рискове в пакети, позволяващи бърз, лесен и прецизен избор на подходяща защита на жилища, офиси и търговски обекти на физически и юридически лица. 
В съответствие с динамиката на българския застрахователен пазар, продуктът предлага възможност за бързо и лесно сключване на застраховката чрез избор на един от четирите варианта на избор – от най-ниско /базово/ до пълно покритие, при което е постигнат баланс между покритие и цена, съответстваща на финансовите възможности на всеки клиент. Така например, при избор на базов пакет, клиентът може да се застрахова за най-основните рискове - пожар, мълния, експлозия и др.; злоумишлени действия на трети лица; буря, градушка, проливен дъжд, наводнение и др.; изтичане на вода и пара; други разходи за ограничаване на вредите във връзка с настъпило застрахователно събитие. Следващите три пакета надграждат допълнително базовите покрития: „Класик” включва и риск земетресение, пакет „Екстра” покрива и вреди, причинени на имуществото на трети лица по риска „Гражданска отговорност” (само за физически лица.), както и едни от най-често търсените рискове – „Чупене на стъкла” и „Късо съединение и/или токов удар. Пълно покритие предлага четвъртият пакет, при който ДЗИ предоставя пълна защита за дома, офиса или търговския обект, като обхваща всички най-актуални рискове, включително - кражба чрез взлом, разходи за временно настаняване (за физически лица). 
 
Застраховка „Комфорт” се сключва за период от дванадесет месеца, като е в сила от часа и датата, посочени в полицата. Застрахователната сума се образува при ясно дефинирани параметри, при които в случай на щета НЕ се прилага подзастраховане. 
Удобство за клиентите е, че пакетите отговарят на изискванията на кредитните институции. Също така, клиентите на ДЗИ получават отстъпка при еднократно плащане, допълнителни отстъпки за повече от 2 валидни застраховки в ДЗИ, както и бонус при подновяване на застраховката и липса на щети.
 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки