Великденски цени за имуществени застраховки на Армеец

20 Март 2012 г.,zastrahovatel.com

 

От 19.03.2012г. ЗАД Армеец предлага имуществени застраховки на специална великденска цена. Клиентите на  дружеството могат да сключат застраховка „Защитена фамилия” с 20% отстъпка, а за застраховка „Защитено имущество” отстъпката е 30%. Промоционалното предложение важи до края на май 2012 г.

Минималната премия по полица „Защитена фамилия” през периода на промоцията е 10 лв. (или само за 0,03 лева на ден). Кога и колко плаща застрахователят срещу тази сума? Например, ако жилището е наводнено от спукана водопроводна тръба, ангажиментът на застрахователя е  да покрие щети до 5 000 лв. Ако при наводнение или пожар са унищожени мебели или друго обзавеждане, застрахователят изплаща щети до 1 000 лв. Описаните рискове са само част от събитията,  при които Армеец  компенсира застрахованите. Обезщетенията са до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити. 

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изискват  документи  за собственост на жилището, (тези документи се представят в случай на събитие), не е  необходимо да се извършва оглед на дома, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 4 000 лв., не се налага те да се описват.

Минималната застрахователна премия по застраховка „Защитено имущество” е 20 лв. (или само за 0,06 лева на ден). Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр.София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), аварии и вандализъм,  при  застрахователна сума 200 000 лева премията възлиза на 110 лв., а при включен риск от земетресение – 290 лв. При тази застраховка също има възможност за избор между различни лимити и покрития.

Великденската промоция на ЗАД Армеец дава възможност на  всички да гарантират сигурността на своя дом на достъпна цена. Широкото покритие и ниските премийни ставки на застраховката са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности.

За удобство на своите клиенти ЗАД Армеец осигурява 24-часов денонощен асистанс център за случаите на кражба чрез взлом по всички видове имуществени полици. Телефоните за спешни обаждания са             02/8190900  ;      или 0887922444.

Застраховката може да бъде сключена в някой от 100-те офиса на компанията, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на Армеец. 1.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки