До 15% отстъпка от цената на „Гражданска отговорност"

10 Януари 2012 г.,zastrahovatel.com
Кампанията се провежда съвместно с Interamerican до 31 март 2012 г.

 До 15% отстъпка от цената на застраховка „Гражданска отговорност" получават лоялните клиенти на Vivacom в периода от 3 януари до 31 март 2012 г., съобщиха от оператора.

 

Кампанията се провежда съвместно със застрахователно дружество Interamerican, като в нея могат да се включат всички притежатели на картата VIVACLUB, която Vivacom пусна през септември м.г. Освен за „Гражданска отговорност" лоялните абонати на телекома могат да получат и 20% отстъпка от застраховка „Каско на МПС".

Притежателите на карта за лоялни клиенти на Виваком могат да се възползват от специалната оферта, като се обадят на безплатния телефон 0800 14900, пишат на e-mail: direct@interamerican.bg или представят своята VIVACLUB карта в някой от офисите на Interamerican.

Карта VIVACLUB може да получи всеки частен клиент на телекома, който ползва една или повече услуги на Виваком през последните шест месеца и е редовен платец за същия период.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки