5 милиона евро предоставя Банка Пиреос за финансиране на малкия и среден бизнес

20 Октомври 2011 г.,zastrahovatel.com

Банка Пиреос България получи кредитна линия на стойност 5 милиона евро от Българската Банка за Развитие (ББР). Сумата е предназначена за предоставяне на заеми на малки и средни фирми и e резултат от подписано споразумение между ББР и германската KFW за целево подпомагане на бизнеса.

За финансиране може да кандидатства всяка частна компания с дългосрочен инвестиционен проект, като максималният размер на заема е 3 милиона евро, а срокът за погасяването му до 9 години. Кредитът покрива до 100% от инвестиционните разходи по проекта и нуждата от оборотни средства до 30% от инвестицията.

Подпомагането на малкия и средния бизнес е един от приоритетите на Банка Пиреос. Финансовата институция работи активно в тази насока, като разширява непрекъснато портфолиото от кредитни продукти и предлага различни възможности за финансиране - кредити за оборотни средства, инвестиционни кредити, кредити с гаранция от Националния гаранционен фонд, кредити за земеделски производители с одобрени проекти по Програмата за развитие на селските райони и други.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки