Фондация „проф. д-р В. Гаврийски” организира - Десета национална конференция с международно участие

17 Октомври 2011 г.,zastrahovatel.com

         Управителният съвет на Фондация „проф. д-р В. Гаврийски” - София организира юбилейна  Десета национална конференция с международно участие на тема: „Застрахователният и осигурителният пазар през следкризисния период: реалности, визия, очаквания и приоритети за управление на промяната”.  

Съорганизатори на конференцията са:

1.      Висше училище по застраховане и финанси София

2.      Стопанска академия “Д.А.Ценов” – Свищов

3.      Национален осигурителен институт – София

4.      Комисия за финансов надзор – София

5.      Асоциация на българските застрахователи – София

6.      Асоциация на застрахователните брокери в България – София

7.      Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване

8.      Асоциация на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване

9.      Вестник “Застраховател прес” - София

 

Конференцията ще се проведе на 34 ноември 2011 г. в гр. София -  1618, ЖК „Овча Купел”, ул. „Гусла” № 1, Учебен корпус на Висшето училище по застраховане и финанси.

Тематични направления:

            І. „Визии за следкризисното развитие на застрахователния пазар”

v     Уроците от секторната цикличност и пазарната конюнктура в общото застраховане, животозастраховането и презастраховането през периода на кризата.

v     Държавни и корпоративни приоритети и политики за развитие на финансово стабилна и конкурентна система за застраховане и презастраховане в условията на растеж на икономиката.

v     Как да капитализираме, повишим конкурентоспособността, качеството на обслужване и управлението на застрахователното дружество?

ІІ. „Визии за следкризисното развитие на осигурителните системи в 

       България”:

v     Уроците и последствията от политиките за развитие и управление на публичното социално и здравно осигуряване през периода на кризата.

v     Цикличност, пазарна конюнктура и възможности за растеж на допълнителното пенсионно и здравно осигуряване в условията на оживление на икономиката.

v     Как да повишим пазарния дял, финансовата стабилност, конкурентоспособността и качеството на обслужване на осигурителното дружество?

 

           III. „Застраховане, осигуряване, капиталови пазари и финансово предприемачество на бъдещото”: „Европа - 2020”, Национална стратегическа референтна рамка и Националната програма за реформи 2011-2015г.

 

         Юбилейната Десета национална конференция се провежда под патронажа на г-н Стоян Мавродиев – председател на КФН и пленарното участие на г-н Румен Георгиев и г-жа Цветанка Крумова - изпълнителни директори на Застрахователно акционерно дружество „Армеец”. Поканени за участие в дискусията са представители на институциите съорганизатори, академични преподаватели от университети в България, Полша, Русия, Сърбия, Македония и Гърция.

 

За повече информация - http://www.gavriiski.com/

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки