Индивидуална застраховка "Здравен чек" от Алианц България Живот

28 Септември 2011 г.,zastrahovatel.com

Застраховка „Здравен чек“ е продукт, разработен специално от Алианц България Живот за М-Тел Клуб, която предоставя фиксирана сума на ден на участниците в клуба и членовете на техните семейства при заболяване и злополука, довели до болничен престой или хоспитализация в интензивно отделение, независимо от направените разходи за това.

Сключването на „Здравен чек“ става само по телефона съгласно Закона за предлагане на финансови услуги от разстояние и не се налага посещение в офис на Алианц или М-Тел и попълване на документи. Като израз на признателност за доверието на клиентите към М-Тел застраховката включва начален гратисен период, в който те могат на спокойствие да се запознаят с нея и преценят качествата й.

Услугата е насочена към хора с динамично ежедневие и предоставя покритие дори и при злополуки, причинени при непрофесионално упражняване на спортове като лов, конен спорт, бойни изкуства, зимни спортове, както и моторни спортове, управление на планери, делтапланери, парапланери и летателни, парашутизъм, скокове с еластично въже, включително управление на скутери и джетове и други подобни спортове.

 

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
orange_li