Алианц Банк България предложи преференциални условия по ипотечните си кредити до 30 декември

16 Септември 2011 г.,zastrahovatel.com

 

Алианц Банк България предлага от 15 септември освен атрактивите лихви, и преференциални такси на клиентите си - 1% еднократна административна такса за обслужване на кредита и без такса за разглеждане на документи. Промоцията е валидна до 30 декември 2011 г.

Преференциалните условия са в сила както при кредит за покупка и строителство на недвижим имот, така и за финансиране на текущи потребителски нужди с обезпечение недвижим имот.

Алианц Банк България предлага продукт за покупка на недвижим имот – кредит „Светъл дом” с изключително конкурентни условия - 5,9% в евро и 6,9% в лева фиксирана лихва за първата година. За останалия период лихвата е съответно 7,9% и 8,9%.

Освен преференциалните условия по ипотечните кредити, Алианц Банк се грижи за сигурността и удобството на клиента като поема за своя сметка застраховките Имот и Живот за целия срок на кредита. Това спестява на кредитополучателя значителна сума, тъй като тези застраховки се изискват задължително от банките.

Друго улеснение за клиентите е липсата на такса за предсрочно погасяване на кредита (частично или пълно) със собствени средства. Клиентът има възможност в рамките на договора да промени погасителния си план: от анюитетни вноски към такъв с намаляващи (или обратно) според индвидуалните си нужди. Анюитетният погасителен план предполага по-малка месечна вноска, а с намаляващите вноски - по-малка обща лихвена тежест за целия срок.

„Новите преференциални условия на Алианц Банк са продължение на последователната ни политика в кредитирането да предлагаме на пазара кредити с ясни и точно дефинирани параметри и условия, без уточнения и малки букви. Ипотечните кредити са дългосрочни отношения, които изискват коректност и добронамереност и от двете страни” – коментира Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк България.

За всички, които желаят да имат нов дом или домът им да стане отново светъл и уютен, нека не се колебаят, а да посетят офисите на Алианц Банк. Там ще получат изчерпателни отговори на своите въпроси и със сигурност ще намерят пътища за реализиране на желанията си, тъй като пазарът на имоти в настоящия момент е доста привлекателен със своите ниски цени и многобройни оферти.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки