Мегасигурност за дома и семейството с новата застраховка от ЛЕВ ИНС

14 Септември 2011 г.,zastrahovatel.com

Комплексна защита за дома и обитателите му предлага най-новият застрахователен продукт на ЗК „Лев Инс” АД - „МЕГАПРОТЕКТ”. С него клиентът получава 5 застраховки – недвижимо имущество, движимо имущество, злополука, помощ при пътуване и отговорност към трети лица - всичко това в 1 полица на преференциална цена.
Освен това е предвидена възможност за разсрочено плащане на премията, без утежняване.

„МЕГАПРОТЕКТ” притежава широка гама от рискови покрития, като обект на застраховката са:

- Вашият дом и имущество при настъпване на пожар, природни бедствия, земетресение, вандализъм.
Вашето имущество, електронно-компютърна техника и кухненско обзавеждане може да се застрахова и срещу риска „Кражба чрез взлом”;

- Вашето здраве и живот при настъпване на битова злополука в дома или внезапно заболяване при пътуване зад граница;

- застраховката покрива и риска „отговорност към трети лица” за причинени имуществени и неимуществени вреди от застрахованите, включително и от домашните им любимци.

ЗК „ЛЕВ ИНС” АД ще покрива още и разходите за временно настаняване в хотел или жилище под наем на застрахованите, в случай че жилището е негодно за живеене, вследствие на пожар, природни бедствия и земетресение. Осигурено е и покритие при загуба на наемни вноски, вследствие на пожар, природни бедствия и земетресение.

Застрахователната сума се предлага в осем варианта - свбодно избираема, в лева или евро, в зависимост от избраната секция. При премия над 50 лева, клиентът получава отстъпки  при сключване на всички останали доброволни застраховки в ЗК „Лев Инс” АД.

* Важи до 31. 10. 2011 г.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001