Fibank е “Най-добра банка в България” според Euromoney

04 Август 2011 г.,zastrahovatel.com

Първа инвестиционна банка получи престижната награда “Най-добра банка в България” от финансовото списание Euromoney.

Всяка година международно жури на авторитетното списание раздава своите Годишни награди за изключителни постижения (Euromoney Awards for Excellence), които са едни от най-престижните финансови призове.

Призът “Най-добра банка в България” е поредното международно признание за Fibank, което банката получава.

Наградите на списание Euromoney: Годишните награди за изключителни постижения на Euromoney са едни от най-престижните международни призове в банковия сектор. Критериите за избор на “Най-добра банка” за различните държави включват оценка на количествени и качествени показатели, които международно жури събира по информация на одитираните отчети на банките. Призът “Най-добра банка” се връчва на финансовата институция, която е въвела най-иновативни пазарни решения и продукти през изминалата година и е показала силен растеж и подобряване на рейтингите. Част от количествените показатели са и размерът на активите и бизнеса, както и възможностите за устойчиви показатели за ефективност и печалба.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки