УниКредит Кънсюмър Файненсинг и ТЕХНОПОЛИС направиха дарение на SOS Детски селища България

29 Юни 2011 г.,zastrahovatel.com
Сумата ще бъде оползотворена за покриването на разходите за летен лагер на деца от селището в Дрен

Децата от SOS Детско селище в село Дрен ще отидат на летен лагер, благодарение на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и ТЕХНОПОЛИС. Преди Великден двете компании се ангажираха всяка от тях да дари по 1 лев на SOS Детски селища България за всеки заем, отпуснат от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в търговските обекти на Технополис в периода 15 април – 6 май.

Пиер-Ив Геган, изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, посети SOS Детското селище в село Дрен, където официално връчи дарителски чек със събраните средства от съвместната кампания.

Дарената сума ще бъде насочена към покриването на разходите за летен лагер на деца от селището в Дрен.

„Щастливи сме, че с партньорите ни от Технополис сме заедно в това благородно начинание. И за в бъдеще ще се стремим да помагаме на децата от SOS Детски селища България, както с подобни инициативи така и с други начинания. Надяваме се, в следващата ни кампания, да се включат колкото се може повече наши партньори, за да бъдем възможно най-полезни на децата”, каза Пиер-Ив Геган при връчването на чека.

Инициатива на двете фирми е продължение на кампанията с мото „Заедно сбъдваме детски мечти”, която УниКредит Кънсюмър Файненсинг започна през декември 2010 г. с търговските си партньори в цялата страна, дарявайки по 1 лев за всеки отпуснат през месеца кредит в полза на SOS Детски селища България. Със събраната тогава сума бяха покрити едномесечните разходи за храна и дрехи на тринадесетте SOS семейства в селището в Дрен.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки