Моника Фюрнзин е новият член на Управителния съвет на Райфайзенбанк

22 Юни 2011 г.,zastrahovatel.com

Надзорният съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД избра Моника Фюрнзин за член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД. По този начин Управителният съвет на Райфайзенбанк вече ще се състои от 6 души – Момчил Андреев, председател и членове – Ани Ангелова, Евелина Милтенова, Надежда Михайлова, Ценка Петкова и Моника Фюрнзин.

Г-жа Фюрнзин се присъединява към екипа на Райфайзенбанк от Инвесткредит АГ, Виена. Тя има над 20 годишен банков опит в областта на кредитирането и управлението на риска, като е работила във Фолксбанк АГ и дъщерната й компания Инвесткредит АГ,  българската Уникредит Булбанк АД, където е била член на Управителния съвет, и Банк Аустриа/Уникредит. Завършила е Виенския университет със степен доктор на юридическите науки.

Назначението на г-жа Фюрнзин e одобрено от БНБ и предстои да бъде вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000