Зaстрахователно АД „ВИКТОРИЯ“ организира томбола

08 Юни 2011 г.,zastrahovatel.com

Зaстрахователно АД „ВИКТОРИЯ“ застава зад защитата правата на децата. Всяко дете има право да живее в сигурен и защитен дом, където да получава необходимите грижи и любов. Затова Ви призоваваме – защитете дома си! Опасностите под формата на природни бедствия, пожар,  експлозия и други дебнат Вашия дом и по тази причина ние Ви предлагаме застрахователен пакет „ДОМ“. Застрахователен пакет "ДОМ" вече може да се сключи и онлайн.  По случай Международния ден за защита на децата, 1-ви юни, ние даваме награда - уикенд за двама в България, осигурена с любезното съдействие на  партньорите ни от Бутик Травел, която ще бъде спечелена чрез томбола измежду всички потребители, закупили онлайн тази застраховка в периода 1 юни - 31 юли 2011 год.

 

Вашият дом е Вашата крепост, така както домът в представите на Вашето дете е неговата крепост. Защитете ги сега!

 За да участвате в томболата, трябва в периода на провеждане (1 юни - 31 юли 2011 год.) да сключите своя застрахователен пакет „ДОМ“ онлайн през сайта на ЗАД „ВИКТОРИЯ“ на този адрес .

В томболата могат да вземат участие всички пълнолетни, дееспособни физически лица, с изключение на служители на Застрахователно АД „ВИКТОРИЯ“, организационния екип, както и членове на техните семейства, които в периода на провеждане са сключили своята застраховка „ДОМ“ от ЗАД „ВИКТОРИЯ“ онлайн през сайта на дружеството. Едно лице може да участва само веднъж.

Периодът на провеждане на анкетата за участие в томболата е от 01.06.2011г. до 31.07.2011г.

Наградата от томболата е уикенд за двама в България.

Тегленето ще бъде извършено на 02.08.2011г. чрез гарантиране спазването на обективност и безпристрастност, както и на всички изисквания за случаен лотариен принцип и равна вероятност всеки да бъде изтеглен. Ще бъде изтеглен един от сключилите горепосочената застраховка онлайн, който ще спечели обявената награда, както и две резерви. Комисията, която ще изтегли печелившия и резервите измежду всички участници в анкетата, ще бъде в следния състав: Изпълнителния директор, Главния юрисконсулт и Главния счетоводител на ЗАД „ВИКТОРИЯ”.

Името на спечелилия от томболата ще бъде публикувано на 02.08.2011г. на фен страницата на ЗАД „ВИКТОРИЯ” във Facebook, както и на интернет-страницата на Дружеството www.victoria-insbg.com.

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки