СИБАНК участва в Специализираното изложение за земеделска и автомобилна техника

25 Май 2011 г.,zastrahovatel.com

В периода 19-21 май СИБАНК ще вземе участие в Специализираното изложение за земеделска и автомобилна техника  в Русе, на което банката ще предложи за нуждите на земеделските производители цялостни решения за финансиране на оборотни средства, закупуване на земеделска техника, като и за реализиране на проекти съфинансирани от ЕС. С цел да предложи гъвкави условия за земеделските производители банката ще предлага атрактивни лихвени нива, облекчени изисквания към обезпеченията, сезонен погасителен план и изгодни застраховки от ДЗИ.

От началото на май банката се включи в още две важни регионални изложения – 234-тия традиционен пролетен панаир в Търговище и Международното специализирано селскостопанско изложение "БАТА АГРО” в Стара загора.

СИБАНК има подписани споразумения за сътрудничество с Държавен фонд „Земеделие”, Българска банка за развитие, Европейска инвестиционна банка и Национален гаранционен фондИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки