За 7-ма поредна година Райфайзен стартира платена Стажантска програма

18 Май 2011 г.,zastrahovatel.com
75 стажантски места за студенти от икономическите специалности на висшите учебни заведения

Райфайзенбанк стартира ежегодната си стажантска програма за студенти от икономическите специалности на висшите учебни заведения, като през тази година 75 стажанти ще могат да приложат на практика знанията си в администрацията или клоновата мрежа на банката. За стажантската програма могат да кандидатстват студенти от икономическите специалности в университети в страната и чужбина, които са III-ти или IV-ти курс, владеят английски език и имат отлични комуникативни умения. По време на програмата студентите, одобрени за стаж, ще получават възнаграждение. 
Продължителността на стажа е два месеца, като той ще се провежда през месеците юни, юли и август, както в отделите на Централното управление на банката -  Корпоративно банкиране, Трежъри, Събиране на вземания, Кол център, Разплащания и операци, Банкови карти, Кредитна администрация, Управление на риска, така и в клоновата й мрежа на територията на цялата страна.
Програмата включва теоретична подготовка (специализирано въвеждащо обучение) и практически стаж под ръководството на квалифицирани ментори, които ще подпомагат и наблюдават работата на всеки стажант.
От старта на програмата на Райфайзенбанк през 2004 г. до момента, по нея са се обучавали над 790 стажанти, повече от 40% от които са били назначени впоследствие на работа в банката. Подробна информация за стажантската програма на Райфайзенбанк може да бъде намерена на сайта на банката www.rbb.bg.


Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки