"Алианц България" с промоция по имуществени застраховки

03 Май 2011 г.,zastrahovatel.com
От 2 май 2011 г. ЗАД Алианц България обяви промоция по застраховка ”Жилищни сгради и домашно имущество”.

 Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество от определен набор рискове, при настъпване на които могат да се претърпят материални щети. Процедурата по сключване на застраховката е максимално улеснена за клиента, тъй като не е необходим опис на имуществото. Промоцията включва до 45% отстъпка от тарифата по клауза „Разширено покритие” и осигурява защита срещу пожар, включително последиците от гасенето му, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателен апарат, природни бедствия, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар; разходи за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини, и хотелски разходи. В допълнение може да се договори покритие и за земетресение, злоумишлени действия на трети лица и други.
Преференциалните условия са валидни до 16 юли 2011 г.

В зависимост от размера на застраховката, премията може да се плати разсрочено. В допълнение към промоцията по застраховка “Жилищни сгради и домашно имущество” клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка“Кражба чрез взлом”.

При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

„Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. За това ние решихме да направим един жест към клиентите и да предложим имуществена застраховка с изключително добра отстъпка, която достига 45%” - коментира Милен Драгневски, изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li