Алианц Банк България предложи нов ипотечен кредит "Светъл дом"

19 Април 2011 г.,zastrahovatel.com
5,9% фиксирана лихва за първата година и промоционални такси до 30 юни

Алианц Банк България отново с нов продукт за покупка на недвижим имот – кредит „Светъл дом” с изключително конкурентни условия на пазара - 5,9% в евро и 6,9% в лева фиксирана лихва за първата година. За останалия период лихвата е съответно 7,9% и 8,9%. Алианц Банк предлага и преференциални такси на клиентите си - 1% еднократна административна такса за обслужване на кредита и без такса за разглеждане на документи. Промоцията е валидна до 30 юни 2011 г.

Преференциалните условия по ипотечния кредит спестяват на кредитополучателя значителна сума, като Банката поема за своя сметка застраховките Имот и Живот за целия срок на кредита. При предсрочно погасяване на кредита – частично или пълно, със собствени средства не се дължи такса за предсрочно погасяване. Клиентът има избор, като в рамките на договора може да промени погасителния си план: от равни месечни вноски към такъв с намаляващи (или обратно) според индвидуалните си възможности. Погасителният план на равни вноски означава внасянето на по-малки суми месечно, а този с намаляващите вноски – по-ниска лихва за целия срок.

„Новите преференциални условия на Алианц Банк са продължение на последователната ни политика в кредитирането на граждани и домакинства да предлагаме на пазара кредити с ясни и точно дефинирани параметри и условия, без уточнения и малки букви. Ипотечните кредити са дългосрочни отношения и изискват коректност и добронамереност и от двете страни” – коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки