ДЗИ дава старт на кампания, насочена към българското семейство

07 Април 2011 г.,zastrahovatel.com

 

От първия ден на месец април стартира кампанията на ДЗИ, насочена към българските семейства. Застрахователното дружество предлага на своите клиенти - физически лица, възможността да сключат имуществени застраховки и застраховки „Живот” при специални, промоционални условия.
 
За втора поредна година кампанията „ДЗИ Семейство” осигурява защита на всичко ценно за едно семейство – сигурност за бъдещето на родителите и техните деца, както и защита на дома.
Всички физически лица, сключили едногодишна застраховка „Пожар и други опасности”  и „Застраховка за дома”, в периода на кампанията, получават специален бонус - 1 допълнителен месец защита на тяхното имущество, т.е. плащат за 12, а получават 13 месеца застрахователно покритие.

При подписване на застрахователен договор за спестовна застраховка „Живот”- „ДЗИ Актив+” и „ДЗИ Старт+” , клиентът получава допълнителен безплатен здравен пакет от „Злополука” за първата една година от застрахователния договор. 
Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на ДЗИ: „Подходът ни към българското семейство се оказа успешен, затова и тази година организирахме кампанията „ДЗИ семейство”. Смятам, че е важно да предлагаме на нашите клиенти готови, ефикасни решения, оптимално съобразени с техните нужди, които им помагат да бъдат защитени, да се погрижат за своите близки и за своето имущество, а в крайна сметка - и за своите спестявания.”

Клиентите, сключили полици по двата типа продукти - имуществено и спестовно животозастраховане, получават още един подарък: Домашната Забавна Игра на ДЗИ. Това е занимателна игра на думи, подходяща за цялото семейство.

Предложението на ДЗИ е валидно за периода на кампанията - от 01.04 до 30.06.2011 година.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005