Започва новата стажантска програма на УниКредит Булбанк

22 Март 2011 г.,zastrahovatel.com

• Една пета от миналогодишните стажанти в банката вече са нейни служители

Най-голямата банка в страната УниКредит Булбанк дава началото на Стажантска програма 2011. За поредна година банката ще даде шанс за кариера в областта на финансите на студенти и млади специалисти.

През миналата 2010 в Стажантската програма на УниКредит Булбанк са участвали 356 младежи. Около една пета от тях са били назначени на постоянни позиции след приключване на стажа им. Общо за последните три години (периода 2007-2010 г.) УниКредит Булбанк е приела на стаж общо 1146 студенти и млади специалисти, които са направили първите си професионални стъпки в банката. От тях близо 300 са останали на работа.

“Съветът ми към стажантите е да влагат енергия в работата си, да не пестят усилия. Моят опит показва, че колкото са по-активни, толкова повече неща ще научат и по-лесно ще се приспособят към екипа”, казва Цветанка Минчева, зам.-директор „Банкиране на дребно” в УниКредит Булбанк, която е започнала кариерата си в банката като участник в Стажантска програма 2001.

„Най-хубавото в стажантската програма е, че подпомага младите хора да изберат вярната посока на своето бъдещо кариерно развитие. И макар част от бъдещите стажантите да подхождат към нея с недоверие или просто като „част от задължителната учебна програма“, тя би могла да се превърне в много повече - една чудесна възможност някой да оцени уменията и положения труд и да реши да инвестира в тяхното бъдещекато им предложи постоянна работа”, обяснява Надежда Василева, Старши Риск мениджър Корпоративни клиенти и участник в Стажантска програма 2004.

Стажът може да премине както при целодневна ангажираност, така и при по-гъвкава заетост, например четири часа на ден. Продължителността на стажа е три последователни месеца. Стажантите получават месечно възнаграждение, както и сертификат за успешно представяне.

В София кандидатите за стаж могат да избират от следните области: Банкиране на дребно; Корпоративно, Инвестиционно и Частно банкиране; Управление на кредитния риск; Кредитна администрация и разплащания; Център за контакт с клиенти (Call Center); Банкови карти; Информационни технологии; Банкова сигурност; Управление на човешките ресурси; Бизнес комуникации; Връзки с обществеността и корпоративни комуникации, Вътрешен контрол. Кандидатите в останалите градове ще могат да избират между: Активни продажби на банкови продукти и услуги; Обслужване на клиенти в клоновата мрежа; Корпоративно банкиране в Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки