Задигнаха автомат и злато от застрахователен бос

10 Март 2011 г.,zastrahovatel.com
в-к "Стандарт"

Апаши задигнаха ловен автомат и злато от къщата на шефа на застрахователно дружество "Евроинс" в Сливен Лъчезар Темелков. Крадците са взели оръжието марка "Фабарм" 12-ти калибър, съобщиха от полицията.

Къщата на застрахователя в местното село Струпец била тарашена през почивните дни. Връщайки се със семейството си от чужбина, Темелков открил липсата на ловния автомат и златните накити, чиято стойност е 3500 лева.

Селяни от Струпец казаха, че от известно време застрахователният бос, който е бивш шеф на партия "Зелена България" за Сливенска област, живее в тяхното село постоянно. Темелков инвестирал в градини от праскови, които гледал край селото.

Застрахователният шеф е и в управата на частен клуб по джудо в Сливен. От полицията казаха, че се изяснява дали пушката е била съхранявана законно. Според изискванията на Закона за лова оръжието трябва да бъде съхранявано в метална каса. По случая е образувано досъдебно производство.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000