Дженерали гарантира застрахователна защита на клиентите на SG Експресбанк

10 Март 2011 г.,zastrahovatel.com

Чрез нова застрахователна програма Дженерали Застраховане АД гарантира сигурност и спокойствие на кредитополучателите и други клиенти на Societe Generale Експресбанк. Съвременен и гъвкав продукт, създаден специално за клиентите на Банката, предназначен за застраховане на жилищни сгради - обезпечения по кредити, отпуснати от Банката, както и за всяко друго имущество, използвано в домакинството.

От началото на месец март 2011 г. продукта се продава във всеки банков клон, като сключването на полицата е изключително улеснено и става само за няколко минути, с пълното участие на застрахования в избора на ниво на застрахователна защита.

Встъпването в програмата осигурява на клиентите протекция срещу договорените рискове, като предпазва тяхната финансова стабилност от настъпили застрахователни събития и гарантира вземанията на Банката при повреждане или унищожаване на ипотекираното имущество.

Иновативен подход е  автоматичното подновяване на полицата за всяка следваща година, без необходимост от сключване на нови полици и посещаване на банковия или застрахователен офис, което клиентите и служителите на SG Експресбанк приемат изключително радушно.   Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999