„БУЛ ИНС“ получи наградата „ Застраховател на годината“

15 Декември 2010 г.,zastrahovatel.com

Автомобилните журналисти избраха „БУЛ ИНС” за безспорен лидер и иновационен предвестник на най-доброто в областта на автомобилното застраховане

 

По време на провеждането на тазгодишния конкурс „Автомобил на годината” в България изявени журналисти, пишещи на автомобилна тематика и членове на Прес-авто клуб България, определиха „БУЛ ИНС” за застраховател на годината. Наградата „Застраховател на годината“ се присъжда на дружеството за успешното му и последователно представяне в трудните кризисни времена. Тя се основава на конкретни данни за растежа и цялостната дейност на „БУЛ ИНС” в конкурентната среда, като отчита инициативите, предприети през последните 12 месеца в областите на технологичното обновяване, направените инвестиции по време на криза, въвеждането на пазара на нови продукти, реализираните приходи, изплатените щети, коректното и качествено обслужване на клиентите.

Наградата „Застраховател на годината” бе връчена на изискано парти от инж. Иван Тенчев - Председател на Прес-авто клуб България, на доц. Стоян Проданов - Изпълнителен директор на ЗД „БУЛ ИНС”, непосредствено преди определянето на Автомобил на годината за 2011. Печелившите автомобили в различните категории са: BMW 5 Series - в категория „Автомобили”; Hyundai ix35  в категория „Автомобили 4Х4”; Ford C-Max – в категория „Ван”; BMW 7 Active Hybrid – в категория „Eкo-автомобили”. Голямата награда „Автомобил на годината 2011” спечели BMW 5 Series.

„Особено съм щастлив, че нашата компания получава приз за най-добър застраховател на година, защото това е признание и положителна оценка, която получаваме от нашите най-изявени журналисти, отразяващи всичко в сферата на автомобилната индустрия и авто-мото спорта", каза Стоян Проданов при получаването на отличието. „Нека да работим заедно и с обединени усилия за увеличаване на качеството на обслужване на нашите клиенти, за популяризиране на добрите практики и в крайна сметка – за повишаване на застрахователната култура сред потребителите и намаляването на жертвите по пътищата на България”, добави изпълнителният директор на „БУЛ ИНС”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки