Банка Пиреос България отличена като партньор на Европейската Банка за възстановяване и развитие

23 Ноември 2010 г.,zastrahovatel.com

 

Банка Пиреос България бе отличена с приз за ползотворно сътрудничество от представителите на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР). Това се случи по време на официалната церемония по връчване на наградите на EБВР за проекти с областта на енергийната ефективност.
Банка Пиреос България е дългогодишен партньор на ЕБВР по програмите в подкрепа на бизнеса, който е насочен към енергийната ефективност и устойчивото развитие. Следвайки своята философия на отговорна към околната среда компания, Банката насърчава зелените практики в бизнеса и подкрепя проекти за възобновяеми енергийни източници, които водят до устойчиво използване на природните ресурси.
Един от най-успешните екологично ориентирани бизнес проекти, подкрепени от Банка Пиреос България, е този на базираната във Велико Търново фирма за производство на мляко и млечни продукти "Лактима". Компанията получи награда за екологичен продукт, произведен чрез енерго-ефективна технология.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001