Алианц Лизинг с нова промоция за всички модели Mitsubishi

18 Ноември 2010 г.,zastrahovatel.com

 

До края на месец ноември компанията ще плати застраховка Каско на автомобила през първата година на лизинга

Предложението е валидно за всички модели от гамата на Mitsubishi Motors в комбинация с допълнителни атрактивни условия за периода.

Промоцията се отнася за финансов лизинг на нови автомобили за период до 5 години или оперативен лизинг на нови автомобили за период до 3 години. За удобство на клиентите е въведена възможността те да получат одобрение за лизинг без доказване на доход (при 40% първоначална вноска до 36 месечен лизинг или при 50% първоначална вноска до 60 месечен лизинг). В допълнение Алианц Лизинг България предлага атрактивна лихва, кратки срокове за разглеждане на документи и гъвкави лизингови схеми.

"Идеята на съвместната ни промоция е клиентите на Mitsubishi да получат добавена стойност към избрания от тях модел. Така, освен промоционалните условия, които предлагаме, те ще се възползват и от допълнителен плюс – платено Каско за първата година.", коментира Виктор Мезан, Ръководител Продажби на марката.

"Промоционалните условия се харесват на клиентите ни, а Алианц Лизинг България се съобразява със специфичните изисквания и потребности на всеки един клиент и предоставя възможност за договаряне на практични лизингови програми" – допълни Стойчо Кръстев, Изпълнителен директор на Алианц Лизинг България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,