ЗК „ЛЕВ ИНС” официално откри новия офис на централно управление

13 Септември 2010 г.,zastrahovatel.com

Застрахователна компания „Лев Инс” направи официално откриване на новия офис на Централно управление с тържествено освещаване на сградата на християнския празник Малка Богородица.
На церемонията присъстваха над 200 служители на компанията, които имат удоволствието да работят в модерна и функционална работна среда, разположена на 5 етажа.

„Лев Инс”, заедно с другите членове от семейството на бранда – „Здравноосигурителен Институт”, „Животозастрахователен Институт” и „Пенсионноосигурителен Институт”, вече посрещат клиентите си на бул.” Черни връх” 51 Д.

„През последните няколко години „Лев Инс” се утвърди като едно от най-динамично развиващите се и стабилни дружества на българския застрахователен пазар”, каза изпълнителният директор Стефан Софиянски и припомни, че преди месец Българската агенция за кредитен рейтинг поднови дългосрочният рейтинг за финансова стабилност iА- и краткосрочният кредитен рейтинг iа -1.
„Ставаме все по-големи, поставяме си все по-високи цели, включващи подобряване както на качеството услугите, които предлагаме на нашите клиенти, така и на условията на труд за нашите служители. И е съвсем логично и закономерно в един момент старият ни дом да отеснее“.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки