Дом, кола и здраве

13 Юли 2010 г.,zastrahovatel.com

През месец юни, „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД разшири гамата на застрахователното си портфолио с нов пакетен продукт – „ДОМ, КОЛА и ЗДРАВЕ”, който е специално разработен за българския пазар. Новата комбинирана полица е в отговор на повишените изисквания на клиентите на компанията, които търсят комплексен продукт включващ: „Имущество на физически лица срещу първи риск”, „Каско първи риск” и „Злополука и общо заболяване”.

Предимства на комбинираната застраховка „ДОМ, КОЛА и ЗДРАВЕ” са нейното бързо и лесно сключване, широката гама покрити рискове от застрахователя на изключително изгодна цена и възможността на всеки клиент сам да избира лимитите на покритие. В случай на застрахователно събитие клиентът представя само документи за собственост и документи удостоверяващи настъпилото събитие. Създавайки този нов продукт, „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД осигурява надеждна застрахователна защита, чрез подобряване качеството на застраховките и разширяване на техния обхват, като цели да предложи на своите клиенти възможно най-доброто и най-необходимо покритие.
Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти, като предлага новия комбиниран продукт във всички 97 офиси на компанията, както и при неговите упълномощени представители – брокери и агенти, без да се изискват: оглед, опис, документи на желаното за застраховане имущество и мерки за охрана.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,