За четвърта поредна година Euromoney избира УниКредит Булбанк за Най-добра банка в България

13 Юли 2010 г.,zastrahovatel.com

За четвърта поредна година авторитетното международно списание Euromoney определи УниКредит Булбанк за Най-добра банка в България. Церемонията по обявяване на наградените банки в различните страни се състоя в Лондон, а връчването на призовете традиционно е предвидено за Годишната конференция на Euromoney, която тази година ще се състои пред октомври в Белград.

УниКредит Булбанк получава отличието на Euromoney за най-добра банка в страната всяка година от създаването си чрез обединението на трите банки от УниКредит Груп през 2007 г. „Получаването на наградата Най-добра банка за четвърта поредна година е доказателство за устойчивото развитие на банката през годините”, каза Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк приключи 2009 г. като безспорен пазарен лидер по активи (11.5 млрд. лева), привлечени депозити (6.42 млрд. лева) , отпуснати кредити и аванси на клиенти (7.37 млрд. лева) и собствен капитал (1.63 млрд. лева). Наскоро банката беше обявена за “Най-добра банка в България” за изминалата година и от международното списание Global Finance. През 2010 г. УниКредит Булбанк получи признание и на България форум на бизнес лидерите за своята корпоративна социална отговорност.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки