ДЗИ откри два нови офиса в град Пловдив

09 Юли 2010 г.,zastrahovatel.com

На 1 юли в град Пловдив бяха открити два нови офиса на ДЗИ.
Лентата беше тържествено прерязана от Главния изпълнителен директор на ДЗИ, Недялко Чандъров, който пожела успешен старт на колегите от Пловдив. По традиция, откриването беше съпътствано от ритуален водосвет за здраве и благоденствие.
Кристина Златарева, Регионален мениджър, и Едгар ван Аалст, Директор „Маркетинг и каптивни канали” посрещнаха официалните гости на събитието.
На откриването присъстваха Р. Петков, Зам. Областен управител на гр. Пловдив, Зам.-кмета на Район Централен, главният финансист на Митници Пловдив, общински съветници, официални лица, клиенти и служители на ДЗИ.

Офисите на ДЗИ са разположени на удобни за клиентите на компанията места - в самия център на града, на ул. „Гладстон” №46 и в ж.к. „Тракия” - на ул. „Съединение”№13. Клиентите и на двата офиса ще бъдат консултирани и обслужвани по оптимален за техните нужди начин.В офисите се предлагат всички видове застрахователни продукти на ДЗИ.

Офисите са с работно време, съобразено с нуждите на клиентите:
Офис „Гладстон” е отворен през седмицата от 10.00ч. до 18.00ч. и от 9.00ч. до 17.00ч. в събота.
Офис „Тракия” е с работно време от 12.00ч. до 20.00ч. през седмицата и от 10.00ч. до 16.00ч. в събота.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки