Гинес световен рекорд за ING Животозастраховане Румъния

10 Юни 2010 г.,zastrahovatel.com
 ING Животозастраховане Румъния официално е с чисто нов Гинес рекорд притежател след издаването не само на голямата застрахователна полица в историята, но и най-големия правен документ, правен някога!

Документа е с  на внушителните 9 м височина и 6 м ширина. Записът е сертифициран от "Гинес"  журито на 15 март 2008 година.

Подписа е на изпълнителя е г-н Брам Бун, главен изпълнителен директор на ING Животозастраховане. Той подписа документа, с маркери  в присъствието на Гинес Световната Records Adjudicator, г-н Карлос Мартинес, който е бил поканен да присъства на събитието.

"От началото на постъпването на румънския пазар, ING Животозастраховане направи дългосрочен ангажимент. Гинес Records потвърди, че имаме най-големият световен правен документ и ще се опитаме да водим този запис, както и нашата водеща позиция на пазара на животозастраховането в Румъния ", каза г-н Брам Бун, горд подписал рекордния документ .1.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки