ДЗИ представя нови условия по автомобилна застраховка „Каско+”

09 Юни 2010 г.,zastrahovatel.com

От 1 юни 2010 г. „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД представя на пазара нови, по-добри условия по Автомобилна застраховка „Каско+”. Чрез своето ново предложение, ДЗИ предоставя възможността за допълнително намаление на премията по „Автокаско” на МПС, като предлага т.нар. предварителен „Авансов бонус”. При тази опция добрите водачи заплащат 20% по-ниска цена за продукта „Каско+” при липса на заведени щети през времетраенето на застраховката.

ДЗИ предвижда още атрактивни отстъпки за своите клиенти: за нови клиенти /новозастраховано МПС в ДЗИ/, за еднократно заплащане на премията, за застраховане на повече от 3 броя МПС, както и за сключена застраховка „Гражданска отговорност” в ДЗИ.

Специални клаузи и преференциални условия са подготвени за шофьорите с добра история на щетимост, както и за онези, които са подновили без прекъсване своето „Автокаско”.
Спрямо избраната комбинация от покрития и възможни отстъпки, клиентът може да заплати до 40% по-малко от основната цена на полицата.

Също така, клиентите на дружеството получават възможност за договаряне на допълнителни условия при ликвидация на щети, за ползване на официален сервиз, ремонт в чужбина и др.
Полицата е валидна за България, страните от ЕС и от споразумението „Зелена карта”. Тя осигурява безплатна пътна помощ за територията на България, както и безплатен автоасистанс за чужбина за леки и лекотоварни автомобили.


Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки