Защита срещу летните рискове от "Армеец"

09 Юни 2010 г.,zastrahovatel.com

От 1 юни 2010г. ЗАД „Армеец” предлага пакетния продукт „Армеец Лято”, с който осигурява на досегашните си и бъдещи клиенти защита срещу рискови ситуации през летните месеци, касаещи живота, здравето, автомобила и дома им. През цялото лято клиентите на компанията ще могат да сключват застраховка „Каско” при преференциални тарифни числа и в допълнение ще получат безплатно застраховка „Живот на път”.

Застраховката „Живот на път” е специален подарък за клиентите, който осигурява помощ и съдействие за пътуващите в страната и чужбина в случай на: злополука вследствие ПТП при служебно или лично пътуване, осъществено със собствен, служебен или обществен транспорт; при разходи за спешно пътуване и пренощуване на член на семейството; медицински разноски и репатриране вследствие ПТП.

За клиентите, които са сключили повече от една застраховка в „Армеец”, се предлага и допълнителна отстъпка от цената на застраховката „Каско”.

Всички, които са застраховали своя автомобил с „Армеец Лято” до 31 август 2010 г., ще имат възможност да закупят изгодно и застраховка за дома. Само срещу 20 лв. годишна премия „Армеец” застрахова недвижимо имущество за 10 000 лв. и движимо имущество за 3000 лв. срещу пожар, природни бедствия, ВиК аварии и злоумишлени действия на трети лица. Застраховката покрива и риска от „Кражба чрез взлом” за имущество до 2000 лв.

През предстоящите летни месеци със своите атрактивни предложения ЗАД„Армеец” отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки